Over Tesy

VERAL NEDERLAND is importeur voor Nederland van het toonaangevende wereldmerk TESY, welk één van de vier grootste boiler producenten is van Europa en welke levert in meer dan 50 landen op 4 continenten.

Wij zijn voorraad houdend en kunnen snel schakelen. In de praktijk betekent dit dat bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd worden.

Wij leveren o.a. aan:

  • Groothandels
  • Project ontwikkelaars
  • Installateurs
  • Webshops

 

Wilt u weten wat Veral Nederland voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in met een korte omschrijving van uw wensen. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.

Let op! Deze site is niet voor consumenten.

Over Tesy

Veral Nijkerk B.V. is trots op de langdurige samenwerking met Tesy, een toonaangevend bedrijf in tapwaterboilers en elektrische verwarmingssystemen. Samen streven wij naar innovatieve oplossingen op het gebied van het verwarmen van tapwater en het elektrisch verwarmen van ruimtes. De expertise van Veral en de technologische kennis van Tesy resulteren in geavanceerde tapwaterboilers en elektrische  verwarmingssystemen. Tesy is met een jaarproductie van maar liefst 1.200.000 boilers de vierde grootste boiler fabrikant van Europa. Met kantoren in 5 landen en een distributie naar 65 landen op 4 continenten blijven de ruim 1000 medewerkers van Tesy zich richten op technische innovaties en klanttevredenheid. 

Klik op de afbeelding voor de Tesy corporate video:

 

 

Het ontstaan van Tesy

Tesy’s reis begon in 1991 met de oprichting van Ficosota, een bedrijf dat de ondernemersgeest van de oprichters aanwakkerde. Enkele jaren later, in 1993, werd de handelsstructuur uitgebreid met een industriële tak - het bedrijf TErmoSYsteem en het merk TESY. Hiermee begon de productie van elektrische verwarmingssystemen en oliegevulde radiatoren. Ficosota ging duurza

me partnerschappen met Delonghi en Kenwood aan en werd hun exclusieve distributeur voor Bulgarije.

In 1997 begon de expansie naar het buitenland. Dit was het begin van Tesy's reis naar een wereldwijde erkenning binnen de tapwaterboiler-en elektrische verwarmingsindustrie.

 

De fabrieken van Tesy

Tesy's succesverhaal wordt gedreven door haar vier geavanceerde fabrieken, elk met een specifieke focus en indrukwekkende capaciteit. De eerste fabriek produceert elektrische boilers in diverse formaten en prijssegmenten, inclusief smart modellen. De tweede fabriek vervaardigt paneelconvectors en wordt op dit moment  verder uitgebreid. De derde fabriek produceert oliegevulde radiatoren, terwijl de vierde zich richt op hoogwaardige indirect verwarmde water - en buffertanks. Deze diverse productie-eenheden weerspiegelen Tesy's toewijding aan kwaliteit, innovatie en het vervullen van de behoeftes van de klant. 

 

Handige links